AuRigoleau
AuRigoleau

Nuttige weetjes


Praktisch

Praktisch

 • Al onze prijzen bevatten de verzekering en inkomprijs.

 • de eerste rimester van dit schooljaar start op 2/9 en eindigt op 2/12
 • Elke betaling gebeurt ten laatste 10 dagen voor de aanvang van een trimester.

 • Bij uw eerste bezoek, gelieve '' Follow the steps '' te raadplegen op onze facebookpagina. De verschillende foto's leiden u bij uw eerste bezoek. Indien u geen facebook heeft, kan u de instructies downloaden via de roze link hierboven. 

 • Wat u zelf dient mee te brengen: zwempak, handdoek en badmuts.

 • Gelieve het bedrag te storten op
  BE 53 7390 1436 1253 met de vermelding van de naam van kind/deelnemer/patiënt.

 • U heeft recht op 2 inhaallessen per trimester, indien het forfait betaald is en de annulering correct gebeurd is:

  • de dag voordien voor 18.00 u
  • via lieve@aurigoleau.be of
  • via sms: +32 (0)479 78 47 80 NIET telefonisch

  • doktersbriefjes zijn niet geldig

 • U vindt de ingang van AuRigoleau zwembad, vooraan aan de rechterkantcorona

corona

Nu de covid cijfers stijgen, is het tijd om iedereen te herinneren aan enkele veiligheidsinstructies, evenals aan procedures die moeten worden gevolgd in geval van quarantaine, symptomen of positiviteit.
Het is belangrijk dat u allemaal, de ouders van AURIGOLEAU, de instructies respecteert die door de overheid en door ons worden gevraagd.

Daarom vragen we jullie allemaal om de volgende punten te respecteren:

Het is verplicht om je aanwezigheid te registreren via een QR-code die je hieronder kunt zien. Ook de inschrijvingsdocumenten zijn vereist. Sommigen van jullie hebben deze nog niet binnengebracht. Gelieve die ons asap door te scannen.
Ook het dragen van een masker bij binnenkomst is verplicht. Het is een simpele kwestie van veiligheid en respect voor anderen.
Doe de kinderschoenen uit bij de ingang en NIET in de kleedkamers en trek de blauwe beschermhoezen aan die tot je beschikking staan en laat die aan ze tot je het gebouw verlaat.
Om uw handen te desinfecteren zodra u het huis binnenkomt en wanneer u het verlaat.
Om de banken te desinfecteren voordat u de kinderen omkleedt of gaat zitten
De afstand van 1,50 meter zoveel mogelijk respecteren.
Afspoelen is verplicht, douchen met zeep of shampoo is verboden. De reden ? Dit zijn besloten ruimtes waarin contacten met een hoog risico kunnen plaatsvinden. Afspoelen in seconden voor en na het zwemmen is verplicht qua hygiene
Wat te doen met uw bezoek aan AURIGOLEAU in geval van quarantaine of positiviteit?

Alleen het Contact Center for Tracing of een arts kan een persoon vragen om zich te laten testen.
Er zijn twee scenario's:

U heeft zonder het te weten een risicovol contact gehad (15 minuten op minder dan 1,50 meter zonder masker): Tracing neemt contact met u op. Zijn rol? Laat je testen. Er zijn vijf dagen (vanaf de dag van contact) quarantaine voordat u wordt getest, en daarna nog twee dagen in afwachting van het testresultaat. Het is ten strengste verboden om tijdens deze periode naar AURIGOLEAU te komen. Afhankelijk van het resultaat:
U bent negatief: alles zoals voorheen
U bent positief: een extra quarantaine van minimaal 7 dagen (afhankelijk van het verloop van de ziekte) wordt u opgelegd door de dokters
U heeft symptomen: u moet uw arts bellen, die zal beslissen of u zich wel of niet laat testen. Als de test negatief is, geen probleem. Als de test positief is, wordt u gevraagd minimaal 7 dagen in quarantaine te blijven.
In geval van quarantaine of positiviteit is het verplicht dat elke ouder of begeleider Lieve verwittigt: lieve@aurigoleau.be en haar een kopie van het attest opstuurt. Dit om de gepaste maatregelen te kunnen nemen om te voorkomen dat het virus zich binnen AURIGOLEAU verder verspreidt

 

CORONA

CORONA

 

 

 


Maandag : 4 resterende lessen te nemen op 8 - 15/12 en 4 - 11 jan

Dinsdag : 4 resterende lessen te nemen 1 dec, 8 dec, 15 dec. en 5-12 jan

Woensdag : 3  resterend  lessen te nemen op 2-9-16 dec en 6-13 jan

Donderdag 5 resterende lessen  te nemen 3-10 - 17 dec en 7-14 jan 

Vrijdag 4 resterende lessen   te nemen 4 - 11-18 dec en 8-15 jan

 Zaterdag 4 resterende lessen  te nemen 5 - 12 - 19 dec en 9 - 16 jan 


Een gemiste les in het eerste deel van deze trimester, die correct geannuleerd was volgens ons reglement, kan opgenomen worden tussen 1/12 en 16/1/21

We willen iedereen ruimschoots de gelegenheid geven om de resterende lessen te volgen. Daarom blijven we open tijdens de kerstvakantie, en verlengen we het trimester tot 16 januari.


 


Vanaf 18 jan starten we met een nieuw semester. Lessen kunnen niet worden overgeplaatst naar het volgende periode.
 
Voor "Bubble Lessen" zijn er nog 1 woensdag en 2 zaterdag over. Indien u deze formule wenst voort te zetten, laat het ons dan voor 5/12  weten.
Indien er een bubbel les dient ingehaald te worden, gebeurt dit ook volgens de lesdata van de trimester. Een inhaalles in deze formule is uitsluitend indien de partners van de bubbel samen afwezig waren en dus samen in te halen. Solo is dit niet mogelijk.
  


Het ganse AURIGOLEAU team en ikzelf staan klaar om in deze uitzonderlijke tijden op een professionele, creatieve gedreven en therapeutische  manier u en uw kind een gezonde, aangename en leerrijke zwemervaring te geven. 


# stay safe #stay healthy #stay happy


 

 Nieuws therapie - AuRigoleau, het beste zwembad in Sint Genesius rode om te leren zwemmen voor alle leeftijden
 • Smaragdlaan 30, 1640 St.-Genesius-Rode
 • +32 (0)479 78 47 80
 • Instagram
terug omhoog