PraktischCoronamaatregelen pool Patients - Kids

Nu de covid cijfers stijgen, is het tijd om iedereen te herinneren aan enkele veiligheidsinstructies, evenals aan procedures die moeten worden gevolgd in geval van quarantaine, symptomen of positiviteit.
Het is belangrijk dat u allemaal, de ouders van AURIGOLEAU, de instructies respecteert die door de overheid en door ons worden gevraagd.

Daarom vragen we jullie allemaal om de volgende punten te respecteren:

Het is verplicht om je aanwezigheid te registreren via een QR-code die je hieronder kunt zien. Ook de inschrijvingsdocumenten zijn vereist. Sommigen van jullie hebben deze nog niet binnengebracht. Gelieve die ons asap door te scannen.
Ook het dragen van een masker bij binnenkomst is verplicht. Het is een simpele kwestie van veiligheid en respect voor anderen.
Doe de kinderschoenen uit bij de ingang en NIET in de kleedkamers en trek de blauwe beschermhoezen aan die tot je beschikking staan en laat die aan ze tot je het gebouw verlaat.
Om uw handen te desinfecteren zodra u het huis binnenkomt en wanneer u het verlaat.
Om de banken te desinfecteren voordat u de kinderen omkleedt of gaat zitten
De afstand van 1,50 meter zoveel mogelijk respecteren.
Afspoelen is verplicht, douchen met zeep of shampoo is verboden. De reden ? Dit zijn besloten ruimtes waarin contacten met een hoog risico kunnen plaatsvinden. Afspoelen in seconden voor en na het zwemmen is verplicht qua hygiene
Wat te doen met uw bezoek aan AURIGOLEAU in geval van quarantaine of positiviteit?

Alleen het Contact Center for Tracing of een arts kan een persoon vragen om zich te laten testen.
Er zijn twee scenario's:

U heeft zonder het te weten een risicovol contact gehad (15 minuten op minder dan 1,50 meter zonder masker): Tracing neemt contact met u op. Zijn rol? Laat je testen. Er zijn vijf dagen (vanaf de dag van contact) quarantaine voordat u wordt getest, en daarna nog twee dagen in afwachting van het testresultaat. Het is ten strengste verboden om tijdens deze periode naar AURIGOLEAU te komen. Afhankelijk van het resultaat:
U bent negatief: alles zoals voorheen
U bent positief: een extra quarantaine van minimaal 7 dagen (afhankelijk van het verloop van de ziekte) wordt u opgelegd door de dokters
U heeft symptomen: u moet uw arts bellen, die zal beslissen of u zich wel of niet laat testen. Als de test negatief is, geen probleem. Als de test positief is, wordt u gevraagd minimaal 7 dagen in quarantaine te blijven.
In geval van quarantaine of positiviteit is het verplicht dat elke ouder of begeleider Lieve verwittigt: lieve@aurigoleau.be en haar een kopie van het attest opstuurt. Dit om de gepaste maatregelen te kunnen nemen om te voorkomen dat het virus zich binnen AURIGOLEAU verder verspreidt

 

 


Holidays

paasvakantie: 03/04/20-18/04/21
dag van de arbeid: 30/4-1-2/5

pinksteren: 22-23-24/5

Lesdata
Join us ??


Altijd welkom voor een gesprek en / of samenwerking ! We zijn meer dan willing  om mensen in ons team te kunnen verwelkomen  die het kunnen vervolledigen om mensen nog beter te kunnen helpen in dezelfde spirit van positief werken aan een goede gezondheid !

Para medici - dokters - massagespecialisten - voedingsspecialisten - psychologen -...Practical - AuRigoleau, het beste zwembad in Sint Genesius rode om te leren zwemmen voor alle leeftijden
  • Smaragdlaan 30, 1640 St.-Genesius-Rode
  • +32 (0)479 78 47 80
  • Instagram
terug omhoog